Stil geboren

Bankhangen

Daar zit ik dan. Op de bank voor de televisie. Al de zoveelste keer de afgelopen dagen. Het liefst met een kop thee en een stuk witte chocola. Lana gaat inmiddels weer naar de gastouder en dan is ze op dinsdag en woensdag in de middag er even niet. Dat betekent dat Mark en ik eventjes ‘vrij’ zijn van Lana.

Dat vrij zijn betekent voor Mark weer aan het werk. Hij heeft de draad sinds deze week weer opgepakt. Ik vind het heel knap, want ik moet er eerlijk gezegd nog niet aan denken. Waar ik me in de tweede week steeds beter begon te voelen, sloeg dat afgelopen weekend helemaal om. Ik ben moe, regelmatig opeens verdrietig en wil het liefst in bed liggen. Dat in bed liggen doe ik in de morgen dan ook het liefst. Fijn dat Mark dan even met Lana samen gaat eten en dat ik nog even kan slapen of gewoonweg kan liggen.

Maar dat vrij zijn van Lana resulteerde bij mij helaas weer in een middagje bankhangen. Opeens was ik er helemaal klaar mee om achter de geraniums te zitten (want ja, dat voelde zo). Ik pakte mijn sportkleding en installeerde een app voor een hardloopprogramma. Ik heb zo’n verschrikkelijke hekel aan hardlopen, maar ik had nu echt zoveel zin om te bewegen. Eerste programma is maar 10 minuten hardlopen. Moet lukken, dacht ik zo. Die 10 minuten hardlopen was genoeg voor nu, maar ik vond het zo lekker buiten dat ik nog 10 minuten extra heb gewandeld. Ik vond het heerlijk en ik was eindelijk even weer sportief. Want die kilo’s mogen er van mij echt wel af.

Morgen afgesproken om weer een keer te gaan sporten bij Mom in Balance. Hier sport ik al sinds de zwangerschap van Lana en ik vind het echt heel fijn. Speciaal voor zwangere en bevallen vrouwen. Uiteraard even kijken hoe het gaat mentaal. Maar ik heb het idee dat dat wel goed komt.

4 gedachten over “Bankhangen”

  1. Hoi Manon,
    Knap dat jij je er toch toe gezet hebt om naar buiten te gaan. Je weet het, ik hou van bewegen en buitenzijn dus misschien heb je op een woensdagmiddag een keer zin om samen een lekkere boswandeling te maken.

  2. Zussie, wat kan je lekker schrijven joh💪
    Fijn te horen dat je van die luie bank bent afgekomen 😜 binnenkort maar even een uurtje tennissen samen.
    Ik gedacht ben ik bij je hoor 😘😘😘
    Kusssssss

Geef een reactie